Kuskuslu Bonfile Sarması

Malzemeler
500 Gr. Bonfile
2 Adet Kırmızı Biber
2 Diş Sarımsak
7 -8 Adet Mantar
4-5 Kaşık Zeytinyağı
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Karabiber

Kuskusu İçin
1 Paket Kuskus
3 Adet Yeşil Biber
2 Adet Domates
1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
Fesleğen
3-4 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Karabiber

Hazırlanışı
Bonfileyi kesme tahtasına alın. Üzerine ıslak buzdolabı poşeti serin ve iyice dökün. Biberleri, sarımsakları ve mantarları küçük küçük doğrayın. Tavaya zeytinyağını dökün. Doğradığınız sebzeleri yüksek ısıda kısa sürede kavurun. Ezdiğimiz bonfilenin üzerine kavrulan sebzeleri yayın. Sonra bonfileyi rulo şeklinde sarın. Yağlı kağıda sarın ve fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirin.

Tencereye sıcak su koyun ve kuskusu ilave edin. Kuskus haşlanırken ayrı geniş bir tavaya zeytinyağı dökün. Biberleri ince ince doğrayın ve yağda kavurun. Domatesleri de küçük küçük doğrayın ve tavaya ilave edin. Birkaç dal fesleğeni de ince kıyıp tavaya ekleyin. Salçayı da koyup kavurduktan sonra tuzunu, karabiberini atın. Haşlanan kuskusu da süzün. Tavaya ilave edip iyice karıştırın. Servis tabağının zeminine yayın. Pişen bonfileyi ince ince dilimleyerek kuskusun üzerine dizin ve servis edin.