Güllü Kurabiye

Malzemeler
225 gr un-2 su bardağı
10 gr kakao-1 çorba kaşığı
1 çay kaşığı kabartma tozu
1 tutam tuz
125 gr tereyağ-5 çorba kaşığı
150 gr pudra şekeri-1 su bardağı
1 yumurta
150 gr bitter çikolata-1 su bardağı
30-40  gül yaprağı

Yapılışı
Yumurta ve tereyağını blenderde karıştırın.Kuru malzemeleri karıştırıp yumurta tereyağ karışımına ekleyin.Karıştırın.Hamuru streçe sarıp yarım saat kadar buzdolabında diblendirin.Gül yapraklarına eritilmiş çikolatayı kalınca sürüp buzdolabında donması ıçın dinlendirin.Donunca arkasında yaprağı çıkarın.Hamuru sterçten ayırarak dilimleyin.200 derecede daha önce ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin.Soğuyunca üzerine hazırladığımız çıkolata şekilli gül yaprakları ile süsleyin .Afiyet olsun.