Alman Pastası

KEK İÇİN
3 ADET YUMURTA
3 KAHVE FİNCANI 150 GR TOZ ŞEKER
4 KAHVE FİNCANI UN
1 KAHVE FİNCANI SU
2 ÇAY KAŞIĞI LİMON KABUĞU RENDESİ
1 ÇAY KAŞIĞI KABARTMA TOZU

KREMA MALZEMELERİ
1 ADET YUMURTA
3 ÇORBA KAŞIĞI TOZ ŞEKER
3 ÇORBA KAŞIĞI UN
2 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY KAŞIĞI LİMON KABUĞU RENDESİ
1 PAKET LABNE

YAPILIŞI
20 cm çapında yuvarlak kalıp yağlanıp unlanır.
3 yumurta, 3 kahve fincanı şeker, limon kabuğu rendesi, alüminyum olmayan bir tencerede çarpılıp iyice koyulaştırılır.
Kabartma tozu katılmış un elenir, çarpılmadan hafifçe karıştırılır.
1 kahve fincanı su konur. 1- 2 defa daha karıştırılıp kalıba boşaltılır. Orta ısılı fırında 30- 35 dakika pişirilir.(175 DERECE)
Alüminyum olmayan bir tencerede 1 yumurta, 3 kaşık şeker, 3 kaşık un azar azar süt ilavesiyle ezilir. Limon kabuğu rendesi ile sütün tamamı konup karıştırarak pişirilir. 2- Kaymak tutmaması için çarpılarak soğutulur.
Soğuduktan sonra kalıptan çıkarılan kek enine iki parçaya kesilir. Krema karışımına 1 paket labne ekleyip karıştırın.
Alt parçaya kremanın tamamı konup yayılır.
Diğer parça üzerine kapatılır, hafifçe bastırılır.
Pudra şekeri serperek servis yapılır.

Afiyet olsun.