Baharatlı Karnıbahar Topu
69290eba2ee9fb7b05f8b18b08b33860

MALZEMELER

  • 1 çorba kaşıgı zeytinyağı
  • 1 karnabahar(onceden parçalanmamasına dıkkat ederek 10  dakıka haşlansın)
  • 100 gr ekmek içi
  • 150 gr taze kaşar
  • 250 gr süzme yoğurt
  • Limonun suyu ve kabuğunun rendesi
  • 10 gr kırmızı biber
  • 10 gr kimyon
  • 1 diş sarımsak
  • 10 gr  toz köri
  • Tuz
  • Karabiber

YAPILIŞI

Karnıbaharı 10 dakıka kadar haşlayın.Tüm malzemeyi karıştırıp karnıbaharın üzerine kabuk gibi sürün. Öncede ısıtılmış fırında 30 dakika kadar ve kabuk kızarana kadar pişirin.

Afiyet olsun