Milföylü Elmalı Tart
48bd53762c85fa846da54d5e31becc36

MALZEMELER
Taban için
1 paket milföy hamuru
200 gr esmer şeker
Uzeri için
50 gr pudra şekeri
Harcı için
4 soyulmuş elma
100 gr tereyağ
100 gr esmer şeker
1 çay kaşığı tarcın
1-2 adet karanfil
Krema için
1 paket labne
100 gr krema
2 adet aynı boy kilitli fırın kabı(cheese cake kalıbı)
1 sıkma torbası

HAZIRLIK
Kilitli fırın kaplarını yağlayın.
Milföy hamurlarınının uçlarını bırleştırerek merdane ile açın.Üzerine şeker serpip ıkıye katlayın.
Fırın kaplarının zemınıne yayıp üzerine çatalla delikler açın.
200 derecede ısıtılmış fırında çıtır olana kadar pişirin.
Bu mılfoyden ıkı tane hazırlayın.
Elma tereyag ve sekereı tavada pişirin.
Krema ve labneyı karıştırıp sıkma torbasına doldurun.
Elmalar ve mılfoyler soguduktan sonra milföyün ustune once elmalı harcı sonrada krema harcını sıkı
Üstüne ikıncı milfoyu ortup pudra şekeri ile susleyın. 

Afiyet olsun.