Rulokatlı Çilekli Kalp Pasta

MALZEMELER

  • 1 adet pasta tabanı
  • 1/2 bardak nescafe
  • 1/2 kg çilek
  • 2 paket rulokat gofret


GANAJ

  • 600 ml sıvı krema
  • 300 gr bitter çikolata

     

GANAJ HAZIRLIK
Kremayı 40 dereceye kadar kalın tabanlı çelik tencerede ısıtınız.
Çikolatayı üç kerede kremaya ekleyin
Karıştırarak çikolatanın eritin
2 saat kadar soğuması ıçın bekletiniz.


HAZIRLIK

Pasta tabanlarını kalp şeklinde kalıpla kesiniz.
Pastanın üzerini neskafe ile ıslatın
Ganajın 1/3 ünü kekin üzerine sürup ince dilimli çilekleri serin
Ganajın 1/3 ünü çileklerin üzerine sürun
Pasta banın ıkıncısını uzerine koyup nescafe ile ıslatın
Kalan ganajı sürün.
Çileklerle süsleyın.
Rulokatları pastanın etrafına dizip kırmızı kurdele ile bağlayınız.
Afiyet olsun.