Malzemeler
1 paket(500 gr) fırın makarna
2 su bardağı(300 gr) kaşar peyniri
2 çorba kaşığı(50 gr) tereyağı,
6-7 yumurta
4 bardak ( 1 litre) süt
Tuz. Karabiber, muskat
Yapılışı
Suyu kaynatıp makarnaları diri kalacal şekilde haşlayın. Başka bir yerde sütü kaynatın Bir parça tereyağı ile kabınızı yağlayın. Yumurtaları, muskatı, tuz ve karabiberi ekleyip çırpın.
Tereyağını eritin. Haşladığınız makarnaları yağladığınız kaba alın ve eriyen tereyağını üzerine dökün. Isınan sütün içine yumurta karışımını yavaş yavaş ekleyip çırpın.
Yumurta süt karışımını da makarnaların üzerine dökün. Peynirleri üzerine serpiştirin ve önceden ısıtılmış 175 derece fırında 25-30 dakika pişirin.